Primal Wear – hoge kwaliteit fietskleding

primal300x200Primal is opgericht door enthousiaste fietsers met een verlangen naar hoge kwaliteit fietskleding dat de schimmelvorming tegen gaat. Sinds 1992 is Primal Wear gewijd aan het produceren van zeer technische kleding, dat er geweldig uitziet en uitstekend presteert. In ons hart, zijn we fietsers, mensen uit het bedrijfsleven en kunstenaars, die een manier hebben gevonden om onze talenten te combineren tot een aantal van de meest herkenbare truien in de wereld.

Design, innovatie en stijl

We kunnen alle ontwerpen accepteren en verwerken, van een schets naar een vector bestand. We kunnen werken vanuit een eenvoudige lijst van elementen van een met de hand gemaakt beeld. Maar ook oude originele Primal ontwerpen kunnen volledig worden aangepast.

Uw eigen kleding ontwerpen

Laat de allerbeste fietskledingontwerpers voor je werken. De Art afdeling kan ook logo’s op aanvraag creëren of passend maken, dit zonder extra kosten. Lever je idee of ontwerp aan en Primal werkt het voor je uit tot unieke kleding. De perfecte teamkleding van uitzonderlijk hoge kwaliteit is nu in de gehele Benelux beschikbaar.

Informeer naar de mogelijkheden of laat kosteloos een ontwerp maken. We staan je graag te woord.

Bezoek de Primal website