La Graziella, de iconische vouwfiets

Graziella

 

La Graziella is een begrip in Italie, de unieke en originele Italiaanse vouwfiets. Een merk met een rijk verleden dat teruggaat naar de jaren ’60.

www.foldingcyclist.com – Graziella 20″ folding bike

Brigitte Bardot en Salvador Dali waren al te zien op deze geweldig (retro) fietsen.

Salvador Dali Brigitte Bardot

Prachtig design en zeer hoge kwaliteit, daar staat dit iconische merk voor. Tegenwoordig ook in een elektrische variant verkrijgbaar.

Met de grootste aandacht is er gewerkt aan de klassieke, maar functionele details. Het exclusieve ontwerp is de belichaming van het Italiaanse design en traditie. De Graziella, met zijn onmiskenbare urban-chic, is gericht op de modieuze en veeleisende gebruiker, die met stijl en elegantie door het leven fietst.

Let op de prachtige details zoals de geïntegreerde koplamp en de handige inklapbare trappers. Maak je fiets af met de prachtige bijpassende accessoires, zoals tassen in diverse vormen en maten. (Binnenkort beschikbaar.)

Ideaal op de boot, camping of in de stad. Makkelijk en gratis mee te nemen in het openbaar vervoer en dus ideaal voor woon-werk trips.

Handig voor op vakantie, maar ook geschikt voor fietstochten of zelfs dagelijks gebruik. De vouwfiets is in opkomst en dat is niet zonder reden. Een vouwfiets is namelijk makkelijk te vervoeren en te stallen, heeft prima rij-eigenschappen en is geschikt voor groot en klein.

Ontdek de Graziella Vouwfietsen van Bottecchia.

De gehele collectie staat op Bike-Offers.nl.