Custom wielerkleding van Primal Europe

 

Primal is al meer dan 25 jaar een expert in het verzorgen van custom wielerkleding voor bikeshops, teams en clubs, evenementen en corporate fietskleding. Wat je ook zoekt, Primal heeft het allemaal al eens gedaan. Primal leverde al aan tal van gerenommeerde bedrijven, zeer grote evenementen, grote wielerverenigingen en fietstourclubs, en altijd binnen de afgesproken termijn.
Want ook dát is een kwaliteit in deze branche!
Bike Offers is agent van Primal Europe in de gehele Benelux. We verzorgen het contact tussen jou en de mensen van Primal 
(Klik op de gekleurde tekstlinkjes voor meer info over specifieke onderwerpen.)
De wielerkleding van Primal wordt met de grootste zorg gemaakt. En dat geldt ook voor het bedrukken van de wielerkleding. Of het nou je eigen ontwerp is, of het ontwerp wat we voor je maken, de kleuren komen altijd optimaal naar voren, omdat we extra veel aandacht besteden aan de bedrukking ervan. En of het nou een outfit voor jezelf, een hele ploeg of een bedrijventeam is, het oog voor detail is in alle gevallen belangrijk. We streven daarom niet alleen naar kwalitatief hoogwaardige materialen, maar we ontwerpen wielerkleding ook zo dat de uitstraling geweldig is. Voor zowel race, MTB als triathlon.

triathlon

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan hier even een kijkje.

We begrijpen als geen ander dat logo’s aan jouw eigen richtlijnen moeten voldoen. Ons ontwerpteam zorgt er voor dat sponsornamen optimaal leesbaar. Per slot van rekening wil je ook op de fiets dezelfde professionele uitstraling van je huisstijl uitdragen. We hebben daarom een aantal richtlijnen opgesteld voor het aanleveren van logo’s.

En hoe stijlvoller de wielerbroek, wielershirt en andere kledingstukken, hoe groter het fietsplezier zal zijn. Gesouffleerd door bekende (ex-)professionals die door de jaren heen enorm veel ervaring hebben opgedaan met wielerkleding waarin ze fietsen. We weten dan ook alles van pasvorm, stoffen en fietscomfort. Omdat mannen en vrouwen nou eenmaal niet hetzelfde zijn gebouwd, heeft Primal heeft een speciale kledinglijn voor zowel dames als heren. 

Dankzij deze input van deskundigen op het gebied van design, de laatste trends, kleuren en – combinaties van kleuren en logo’s heeft Primal het hele proces van ontwerpen en bedrukken in de vingers.

Het zal voor jou als klant lastig zijn ons nog te verrassen. Neem dus gerust de proef op de som. Wij passen graag overal een wielermouw aan!

 

CUSTOMIZE IT!

Alle items zijn te ontwerpen naar je eigen idee. Bij custom wielerkleding denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan het bedrukken van de kleding, maar er is meer mogelijk. Deze shirts zijn voorbeelden om je keuze makkelijker te maken. De verschillende eigenschappen zijn ook uitwisselbaar of toe te voegen aan je basiskeuze. Denk bijvoorbeeld aan:

  • lange/korte rits
  • lasercut afwerking
  • gel gripper
  • extra zakje met rits
  • flatlock stiksels in diverse kleuren

ONTWERPEN

Je ontwerpt zélf of wij ontwerpen voor jou
We begrijpen dat het ontwerpen van custom wielerkleding een vak apart is. Niet elke klant heeft de ideeën kant-en-klaar op de plank. In dat geval kan je ons ontwerpteam uiteraard om advies vragen. Bijvoorbeeld over kleur, de plaatsing van logo’s of afmetingen.

Maar ook als je  jouw ideeën al vertaald hebt naar een ontwerp, zijn we perfect in staat om dit om te zetten naar fysieke producten. En zullen we je alsnog adviseren als we denken dat iets beter kan. Kortom, we denken graag mee om tot een perfecte outfit te komen.

Wat is er mogelijk bij het ontwerpen van wielerkleding?
De techniek van het bedrukken van custom wielerkleding is inmiddels al erg ver en kun je vrijwel alles bedrukken wat je kan bedenken en in elke kleur die bestaat. Laat ons jouw idee dus gerust weten, we staan klaar om je wensen in te vullen, al dan niet voorzien van het deskundige advies van onze designers. Besteed je liever alles uit aan ons? Ook prima. Primal is een bedrijf dat op passie drijft, zeker als het gaat om vooruitstrevende fietskleding.

TEAMSTORE

We weten als geen ander hoe lastig het kan zijn voor een clubmanager om alle maten, wensen en betalingen van je teamgenoten bij elkaar te krijgen. We helpen je daarbij door een TEAMSTORE voor je op te zetten, waar iedereen zijn eigen bestelling kan plaatsen. Mocht je van deze service gebruik willen maken, laat het ons weten. Kleine moeite, groot plezier en heel veel gemak! We adviseren je graag om tot de perfecte outfit te komen en iedereen op tijd van de juiste maten te voorzien.

 

ALLE VOORDELEN:

  • All Inclusive Prijs – Onze prijzen zijn inclusief een 1e design, 2 revisies, art setup en ongelimiteerd aantal kleuren. Er zijn geen kosten die je van te voren hoeft te maken en geen verplichting om te starten. GEEN VERBORGEN KOSTEN!
  • Design – Primal heeft een zeer proffesioneel ontwerpteam in huis. Dit team maakt al 25 jaar de beste shirt designs in onze branche. Iedere keer weer slagen we er in om het precies zo te maken zoals de klant het wil en meestal mooier. Met iedere jaar meer dan 3000 ontwerpen, weten onze ontwerpers exact wat trending is.
  • Customer Service – Primal heeft het meest klantvriendelijke en toegewijde serviceteam in de branche. Ze zullen er alles aan doen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.
  • Kwaliteit – We zijn gespecialiseerd in het fabriceren van zeer grote hoeveelheden kleding en staan borg voor de kwaliteit van het eindproduct. Onze kleding is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, ingekocht bij de allerbeste producenten.
  • Primal Custom Pro – Primal Custom Pro is een systeem op het internet, ontwikkeld en ontworpen door Primal. Dit systeem draagt zorg voor alle aspecten in het bestelproces, van ontwerp tot productie en levering. Je kan op ieder moment inloggen en de status van je ontwerp en bestelgeschiedenis bekijken.

Wil je een gratis ontwerp? Stuur ons een mailtje inclusief je logo en eventuele ontwerp idee. We gaan het dan voor je regelen!

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk kan je hier het antwoord vinden. Zo niet; we horen graag van je!

Team Bike Offers

0591-6 23 34 50
info@bike-offers.nl